DAG 12: Uitkijken naar …

Hollaa, de blogpost van vanmorgen moest blijkbaar gisteren geupload worden, dus doe ik nu even mijn best om mijn blogpost van vandaag te schrijven. Dag twaalf zal gaan over de dingen waar ik naar uitkijk!

Ik heb niet slechts één ding waar ik naar uit kijk. Één ding aanduiden als dé gebeurtenis in de toekomst is erg moeilijk, maar ik kan wel een aantal dingen opnoemen waar ik altijd erg hard naar uitkijk en waar ik toch wel vaker dan een keer aan denk. Het zijn de volgende dingen:

 1. Mijn bed
  Wie denkt er nu niet tijdens het werk of tijdens de les aan z’n knus en warm bedje. Vroeger was het niet zo belangrijk voor me, maar sinds ik op de hogeschool zit, wordt het me allemaal wat teveel en kruip ik zo snel mogelijk mijn bedje in na school.
 2. Gezinnetje
  Ouder zijn, kinderen hebben en een man waar je van houdt. Dat is toch wel iets waar ik al sinds mijn kindertijd op hoop/denk. Wanneer je het hierover hebt tegen mensen krijg je maar al te vaak de reactie: “Maar je bent nog zo jong, geniet nu maar van je vrijgezellen leven.” Ik vind deze uitspraak bull****, want genieten van je leven kan je net zo goed met twee. Nope, don’t worry heb niemand in mijn leven, dus het zal niet voor nu zijn. 😉
 3. Diploma
  Ik kan niet wachten tot het moment dat ik deze opleiding achter de rug heb en eindelijk wat vrije tijd heb. De opleiding is interessant, maar erg zwaar waardoor er niets van echte vrije tijd overblijft. Toch zou ik niet mogen klagen eigenlijk! Voor het diploma doe ik het. Het bewijs dat ik iets kan en dat al deze ‘pijn’ niet voor niets was.
 4. Huisje, tuintje, boompje, beestje
  Idem aan nummertje twee. Het lijkt toch wel leuk om een gezellig huisje te hebben met een leuk tuintje met een kersenboom en een schattig katje als huisdiertje. Dreams will be dreams.
 5. Geluk
  Wie wilt dit niet? Al Hamdoelilah, heb niet te klagen, toch hoop ik dat ik altijd gelukkig mag blijven en dat mijn familie en schoonzusje en heel de wereld een mooi en gelukkig leven mag lijden!
 6. Carrière
  Als wat weet ik nog niet precies. Ongetwijfeld als fotografe, hoewel ik visagie ook erg hard zie zitten. Of wat dacht je van een therapeut? Deze dingen dien ik allemaal nog uit te pluizen, want zelf weet ik niet wat de toekomst me brengt. We’ll see inchallah.
 7. Marokko
  Elk jaar weer rond nieuwjaar voel ik het kriebelen, want ik kijk dan telkens weer uit naar onze jaarlijkse vakantie naar Marokko. Reden waarom: met nieuwjaar is er eigenlijk een nieuw tijdperk, waardoor het makkelijker is te berekenen hoelang het nog duurt en hoeveel dagen, weken, maanden er nog zitten tussen nu en het vertrek. Ik kijk er altijd naar uit omdat ik er supergoede vriendinnen heb gemaakt en zij echt wel geweldig zijn. Ook reizen we veel en dat is altijd vernieuwend. Er zijn erg veel armen, maar ook zeer veel rijken en vaak gewoon naast elkaar. Pijnlijk en haalt heel wat oogkleppen weg en doet me altijd herinneren hoe goed we het hebben hier!
 8. Kerstvakantie
  Eigenlijk is dit onze blokperiode, maar dat betekent niet dat ik af en toe niets anders mag doen. Heel erg vaak spreken Maxine, Julie en ik (mijn twee beste vriendinnetjes) af met elkaar en hebben we een gezellige avond samen. Dit omdat het de enige momenten zijn die we echt hebben samen, zonder andere verplichtingen. Deze vakantie zal mijn papa ook wat hennapoeder meebrengen, zodat ik mijn lieve vriendin die binnenkort trouwt helemaal kan volscribbelen met henna, wat ik erg leuk vind!
 9. Youtube
  Ik keek tot voor kort erg uit naar het moment waarop ik mijn kanaal erg goed van start zou laten gaan. Afgelopen week besloot ik ervoor te gaan en uploade ik een eerste video waarin ik makeup aanbracht. Het ging om een paarse smokey eye en het idee kwam van Raya, want ze wou een ‘speciale’ smokey eye zien. Zo geschiedde het en heel wat mensen waren er blij mee! Nu ik van start ben gegaan, zal ik blijven gaan en ik hoop erg hard dat het een succesvol plekje op het internet wordt!
 10. Vriendinnen
  Ik kijk er naar uit om samen met mijn vriendinnetjes oud te worden. We hebben er al een soort van toekomstperspectief van. Wij drie, als oudjes op een bankje al pratend over ‘den goeien ouwen tijd. Ja, ja, ‘ge ga hard of ge ga ni.’

Waar kijken jullie allemaal naar uit? Wat zijn jullie toekomstvisies? Laat het me weten in de comment section en volg me vooral op facebook en instagram en abonneren jullie ineens op mijn kanaal? Een nieuwe video is onderweg!

Asalamoe aleikoem

Dag dag

1 Comment

 • this site 14 July 2017 at 05:09

  t5od5V This page really has all of the info I needed concerning this subject and didn at know who to ask.

  Reply

Zeg het eens met woorden!

%d bloggers like this: