Dag 1: Picture me

In mijn vorig artikel vertelde ik jullie al hoe erg ik het vond dat ik mijn blog  niet meer zo veel update zoals ik eigenlijk wil. Daarom start ik vandaag de 30day blog challenge waarbij ik elke dag minstens 1 blogpost online zet, dat (on)rechtstreeks een antwoord is op een van de vragen uit de vragenlijst hieronder.

blog

Vandaag: Intro + recente foto.

lalala-01

Mijn naam is Sarah Ouaamari, vandaar ‘sarahmari’, ben 20 jaar oud en ben een moslima. Fotografie, schrijven en creativiteit zijn mijn passies en zonder  zou ik niet bepaald gelukkig zijn. Om mijn creativiteit te kunnen ontplooiien op professioneel gebied, ben ik momenteel bezig met een opleiding aan de Hogeschool AP richting Grafische en Digitale media, wat ongeveer gelijkloopt met grafische vormgeving.

Mijn blog ben ik gestart vanuit interesse voor het schrijven en de nood alles wat er in mijn hoofd omgaat, neer te kunnen schrijven. Zo heb ik tijdens de moeilijkste periode in mijn leven maar liefst drie blogs gehad, waar er momenteel nog maar eentje van bestaat en ook geheim zal blijven. Twee jaar geleden startte ik mijn Engelstalige blog en ruim een jaar later mijn Nederlandstalige. Er zal in de loop van de volgende weken wellicht iets veranderen hier en daar!

Jup, het is waar, ik ben een moslima. Ik speel eigenlijk al heel erg lang met het idee vragen vanuit jullie te beantwoorden hier op mijn blog of via youtube, met behulp van betrouwbare bronnen en de lieve papa die ik heb die zeer veel over de islam weet te vertellen. Lijkt dat een goed idee? Let me know!

Thee (laatste tijd ook koffie) zijn mijn favorietje drankjes. Ik eet graag, ik ben graag ook actief en heb gewoon een obsessie met voedsel over het algemeen.

In mijn vrije tijd blog ik, fotografeer ik, schrijf ik, maar ik huiswerk (want op de hogeschool maken ze geen tijd voor vrije tijd) en ik ben geobsedeerd door youtube. Jullie weten dat ik nu al meer dan een jaar “van plan ben”te beginnen, maar dat er nog niet echt van een goede start gesproken kan worden. Wel, ben al goed bezig en binnenkort deel ik uiteindelijk mijn filmpjes, no kiddings this time!

Ik ben ook erg into makeup en henna, zoals jullie wel weten. Ik vind het fascinerend wat je allemaal met makeup kan doen, als jullie eens een tutorial willen zien, dan mogen jullie dat altijd laten weten. Heb momenteel ietsjes teveel makeup denk ik!

Henna is sinds Mei 2015 ook een passie van me geworden, ik ben er zo goed in geworden dat papa een hennaset vanuit marokko zal meebrengen voor me. Yeey!

Ik kijk erg graag naar youtube, series en films en heb zo al elke romcom al gezien, wel niet allemaal waarschijnlijk! Mijn series die ik echt volg tot op de voet zijn natuurlijk Pretty Little Liars, Faking it, Awkward, 2 broke girls, New Girl en Shameless! Mijn favoriete youtubers zijn Shaaanxo, Kathleenlights, Jaclynhill en natuurlijk ook de wondermooie Soukaïna van Beautysultana.

Verder ben ik erg graag met mensen bezig en hou ik ervan mensen blij te maken. Ik wist eigenlijk niet zo goed wat ik over mezelf te zeggen heb, dus riep ik de hulp van mijn vriendinnetje Britt in die het volgende wist te zeggen:

“Pretty much altijd enthousiast, lachen brullen gieren haha, topper van een meisje, je weet altijd iemand op te fleuren en je weet je ook altijd in te leven als iemand een probleem heeft, om er dan op de juiste manier mee om te gaan.”

Natuurlijk moest de emotionele griet in mij een traantje laten lopen door de lieve woorden van Britt!

auto, lucht, smarties

Een foto van de activiteiten die we uitvoeren over Skype. Mooi hoor Brittje <3

Ik hoop dat ik hiermee een goed startschot gegeven heb om mijn blog te vullen  dertig dagen lang! Er zullen trouwens tussendoor ook andere posts online komen, yeey!

Liken, delen en reageren mag altijd! Laat weten wat jullie willen lezen/zien!

Dikke kus

Asalamoe’aleikoem

2 Comments

 • Famizo 24 November 2015 at 20:13

  Ik vroeg me gisteren nog af waar je bleef. Maarre goedzo! Ben benieuwd.

  Reply
  • Sarahmari.com 24 November 2015 at 20:43

   hahaha, gisteren was een voorbodel, vanaf vandaag ga ik ervoor! 😀

   Reply

Zeg het eens met woorden!

%d bloggers like this: