Collaborations en Henna

Zo zo, weer eventjes genoten van het leven en een aantal dingen kunnen doen. Zaterdag was mijn papa terug van Marokko en bracht hij 5kg henna voor me mee en maandag deed ik een samenwerking met een vriendin van me die ook met youtube begint. 

Allereerst de samenwerking. Dragana(daily) kwam naar Berendrecht toe om twee video’s op te nemen. Eentje voor haar kanaal en eentje voor de mijne. Ik bewerkte beide video’s en stuurde de bean boozled Challenge naar haar door.

De bean boozled challenge was ongelooflijk vies en niet voor herhaling vatbaar. Geen enkele goede smaak heb ik gehad, ugh!

Verder deden we ook de Whisper Challenge en deze kwam op mijn kanaal terecht!

Youtube terzijde heb ik heel wat andere dingen gedaan. Zo heb ik wat henna gemengd en aangebracht op verschillende mensjes. Ook ging ik ontbijten met mijn lief Veronikatje woensdag, yeey!

De henna die ik al aanbracht is ongelooflijk awesome. Ik sta echt versteld van mezelf. Hieronder kan je een paar foto’s terug vinden van m’n werkjes deze week.

This slideshow requires JavaScript.

 

Verder werkte ik me gek aan schoolwerk en andere projectjes en heb ik ook voldoende tijd genomen om eens goed uit te rusten.

Wat willen jullie in de toekomst lezen hier op sarahmari.com?

Ik wens jullie allemaal een gelukkig nieuwjaar en een gezond leven toe!

Tot volgend jaar!

Volgen jullie  me ineens op facebook en instagram en abonneren jullie ineens op mijn kanaal?

Asalamoe aleikoem

Dag dag

1 Comment

  • Sophia_GetFit 20 August 2016 at 20:59

    Nice! Henna is zo cool 😀 En tenminste niet een keuze voor je hele leven zoals een echte tattoo. Perfect voor mij, ik zou m’n tattoo na een jaar al beu zijn, haha! 😀

    Reply

Zeg het eens met woorden!

%d bloggers like this: