Cadeautjes en gezelligheid!

De tijd dat ik mijn tienerjaren verliet is al een maandje voorbij. Volle twintig jaar (als je de prenatale fase erbij rekent bijna 21) leef ik hier al op deze aarde, alhamdoelilah. Met een paar vriendinnen van me organiseerden we een kleine picknick in het Park Spoor Noord op vrijdag en supergezellig was het zeker! Ook kreeg ik een paar leuke cadeautjes ter felicitatie van mijn verjaardag.

Aangezien de bus in Berendrecht slechts één keer per uur komt op een feest- of zondag (#firstworldproblems), vertrok ik supervroeg om toch maar op tijd in Antwerpen aan te komen. De rit duurde superlang, maar gelukkig stapte Julie DS halverwege op en werd de rit draaglijker.

Wachtend op een aantal andere genodigden praatten we wat bij en hielden we een zeer mooie marginale fotoshoot, waarvan de foto’s slechts door ons twee bekeken mogen worden.

Fast forward: iedereen was er bijna, heel wat mensen kwamen wat later en uiteindelijk werd het een supergezellige picknick, Axelle was haar marginale zelf (still love you bae) en Britt en Emile waren weer even geweldig als altijd. Toen kwamen Maxine, Allison en silke aan, waarna Julie V een twintigtal minuten nadien ook eindelijk aankwam.

Axelle begon te fezelen met Emile en plots trok Britt iets uit haar handtas: CADEAUTJES, eerlijk gezegd was hun aanwezigheid al genoeg, maar cadeau’s, daar zeggen we geen nee tegen! Allison gaf me ook een supermooi pakketje, net als Silke, Julie, Maxine en Julie DS. Love y’all!

Wat ik kreeg:

– Een doosje met muntjes met Messiah mints op. HAHAHA grappig hoor Axelle (her joke, inside joke to be clear) en daaronder staat er: “Save your breath”, best wel grappig, toch?

IMG_3006-6

– Een supermooie portemonnee die ik meteen in gebruik nam. Als jullie me al sinds vorig jaar via mijn andere blog volgden, dan konden jullie zien dat ik toen een thermosfles gekregen heb van Maxine en Julie met een wereldlandkaartding op. Het is ongelooflijk supercool en schattig dat ik exact hetzelfde kreeg in een portemonneevorm! Thanks Britt en Co!

IMG_2993-1

– Een laptophoes is exact dezelfde print hierboven omschreven. Britt was van plan deze te kopen, maar vond deze niet meer in de winkel want blijkbaar hadden Maxine en Julie en andere Julie en Silke deze hoes al geplunderd, ik hou van die meisjes!

IMG_3004-4

– Een bellenblazer, what can I say, kinderlijk zijn is soms een groot genot!

IMG_3005-5

– Een doos (ik zeg geen doosje, want het is best groot) met daarin drie bodybutters, showergels en lotions. Superbenieuwd ben ik naar hoe deze dingetjes ruiken en werken en aaargh ik wil die roze zoo graag gebruiken (review is niet ver weg meer!) Dankjewel Allisonnetje!

IMG_2999-3

– Een magneetje met daarop de tekst: ” Vrienden zijn als muren. Soms kun je erop leunen en soms is het goed om enkel te weten dat ze er zijn.” Blijkbaar koos Marina (allisons moeder) deze uit om aan mij te geven. Het is dat we elkaar weer eventjes niet hadden gezien, maar van haar houden doe ik zeker! Marina en Allison, jullie zijn bedankt!

Deze foto heb ik niet zelf gemaakt, ik was vergeten deze magneet te fotograferen, maar nu is het te laat. Het licht in de keuken (heb het op de koelkast geplakt) is veel te slecht. Bron: hobbystempelwinkel

 

Tot slot kreeg ik nog iets superleuks en speciaals: vriendschap en een leuke tijd. Het duurde misschien niet extreemlang, maar dat moest ook niet. Het was al genoeg dat iedereen er was en dat we toch nog een superleuke vrijdag hebben kunnen beleven!

 

Ik dank jullie allemaal voor jullie geweldigheid en hoop jullie nog lang te mogen kennen!

 

 

Liken jullie mijn facebookpagina al?

Dagdag asalamoe aleikoem

xx Sarah

2 Comments

 • Dina 2 May 2015 at 23:04

  Wat een leuke cadeautjes allemaal! Looove de bellenblaas!

  Reply
  • Sarahmari.com 3 May 2015 at 10:55

   Was er superblij mee! 😀

   Reply

Leave a Comment