Bloggerswap Editie #3

Wheeeeeee ik heb cadeautjes gekregeeeeen! Hahha, just kidding. Heb weer maar eens meegedaan aan de Bloggersswap en heb  erg veel plezier gehad cadeautjes uit te zoeken en te kopen voor mijn swapmaatje (waarvan ik nog steeds niet weet of ze het heeft ontvangen of niet. Wil je meer weten? Lees dan vooral verder!

Ik deed mee via de facebookgroep en trok een lootje voor ….. (she didn’t open her package yet! ) en Eva trok mijn naam! (Wil je meedoen? Check deze groep dan zeker eens 🙂

 

Wat kreeg ik nu allemaal van ons lief lief Evaatje?

Spanneeeeeend……

20150915-IMG_8752

TROMGEROFFEEEEEEEL…

Bloggerswap

Kaboom, daar een superlief briefje van Eva! Alles ziet er zooo vrolijk uit!

20150915-IMG_8754

Nadat ik eindelijk alle propjes krantenpapier kwijt was, kwamen er mooi zwarte pakketjes tevoorschijn!

Oeeeh, dat is lekker veel seg!!

Een handgemaakt armbandje! (Bennek zoo blij mee, dankjewel 🙂 )

20150915-IMG_8758

Deze vond ik best wel grappig! Voor ik mijn pakjes openmaak, voel ik altijd eens goed wat er in zou kunnen zitten. Ik dacht dat het een bol wol ofzo zou zijn, tot ik krak hoorde. Ik besloot het toch maar te openen en ooops daar was er een Kinder Surprise hihih Verrast was ik zeker en vast!

De goeie oude Essence, zij zijn een tijdje geleden met hun nieuwere palletjes uitgekomen (waar ik zelf de Nude en Bronze versie kocht) en zag deze tevoorschijn komen, je kan nooit genoeg hebben, nietwaar? 😉

Zoooo leuk! Ik was al van plan stiftjes en tape te halen voor het nieuwe schooljaar, maar iemand was me voor!

Op mijn verlanglijstje stond er een agenda voor het nieuwe schooljaar en tadaaa she thought about it! Ik hou gewoon van deze schattige agenda, zo clean, simpel en leuk! Dankjewel!

Wie me goed kent, weet dat ik een notitieboekverslaving heb. Er zijn er zoveel leuke schattige bij én ze zijn nog praktisch ook! Deze twee zijn een geweldige toevoeging aan mijn collectie 😉  De linkse heeft een plooibare kaft en de rechter een harde kaft. Awesome!

20150915-IMG_8766

Dit was het volledige pakket dan in zijn geheel.  Best wel wat eh!

20150915-IMG_8767

Geweldige swap was het zeker weer eens! Ik ben erg blij met alles wat ik kreeg en zal er zeker veel plezier aan beleven. Dankjewel Eva, breng deze chick zeker eens een bezoekje op haar website: https://hernameiseva.wordpress.com/ en volg haar eens op instagram: https://instagram.com/hernameiseva/

Ben jij ook een Belgische blogger? En heb je ook eens zin om deel te nemen aan een swap als deze? Bekijk dan zeker eens de facebookpagina van Bloggers Swappen België! Sfeer gegarandeerd.

Asalamoe3aleikoem

Dag dag!

vv

5 Comments

 • Nicky 18 September 2015 at 05:18

  Geweldig pakketje! Ik kan me voorstellen dat je er blij mee bent. Ik moet nog even wachten tot ik het kan opendoen..

  Reply
  • Sarahmari.com 18 September 2015 at 08:18

   GEweldig toch! Mijn swapmaatje heeft het hare ook nog steeds niet geopend denk ik hihi Veel plezier in elk geval!!

   Reply
 • hernameiseva 18 September 2015 at 23:03

  Joepie, ben blij dat je er blij mee bent 😀 en oei, ik twijfelde nog zo over dat palette! Ik zal eens kijken of ik het kasticketje nog vind 🙂

  Reply
 • Iris-Marie 21 September 2015 at 13:23

  Wat leuk! Ik ben benieuwd, wat zat er in het surprise-ei?! 😀

  Reply
  • Sarahmari.com 23 September 2015 at 12:00

   twee schattige leeuwtjes!!:)

   Reply

Zeg het eens met woorden!

%d bloggers like this: