Bloggen in het Nederlands: de volgende stap

Hallo, asalamoealaykoem, leuk dat je er bent!

Heel wat mensen zullen we reeds kennen van mijn vorige/andere blog ‘Thecreativitycove‘ die in het Engels geschreven wordt. Heel wat van mijn volgers zullen zich dus afvragen wat mij bezielt om nog een tweede blog in stand proberen te houden. Wel, het zit zo. The creativitycove was opgericht met de bedoeling vooral over creatieve zaken  te schrijven, leuke DIY’s, dingen die je allemaal zelf kan doen met weinig materialen of voor weinig geld. Dingen die je zag die heel wat inspiratie geven of gewoon supercreatieve dingen.

Ik begon iets meer dan een jaar geleden te schrijven (en ben nog steeds bezig), maar heb de afgelopen maanden gemerkt dat ik steeds meer lifestyle artikelen begon te schrijven. Schrijven over nieuwe aanwinsten deed ik ook, maar aangezien ik heel wat volgelingen heb van Amerika, Australië, etc heb, waren deze (de artikelen) niet altijd relevant en zo ontstond het idee een Nederlandstalige blog te starten waar ik met iedereen alles kan delen wat ik delen wil.

Deze ‘versie’ zal ook gaan hoe ik in het leven sta, waar ik van houdt etc etc etc etc, ja heel wat!

 

Ik hoop dat jullie dit allemaal leuk zullen vinden en dat ik er weer heel leuke mensen kan leren kennen!

 

Bye bye!

Asalamoe’alaykoem

No Comments

Zeg het eens met woorden!

%d bloggers like this: