Berry Gold Ooglook | Makeup Revolution I ♡ Chocolate Palette

De operatie is vrijdag goed verlopen, maar nog steeds ondervind ik wat last van de narcose. Vermoeid, kortademig en duizelig zijn hoort er sindsdien al bij. Omdat ik niet veel aan kan met mijn tijd nu, besloot ik vanmorgen een post-operatiefilmpje te maken. Nee hoor, niet meteen na de operatie gefilmd. Het is een makeup look, waar ik erg veel vraag naar heb gehad op instagram.Over de operatie zal ik binnenkort meer vertellen als ik mijn definitieve resultaten heb, voorlopig moet je het maar met leukere artikelen stellen!

Deze ooglook maakte ik met het I heart chocolate palette van Makeup Revolution.

Wat vinden jullie ervan?

Volgen jullie  me ineens op facebook en instagram en abonneren jullie ineens op mijn kanaal?

Asalamoe aleikoem

Dag dag

6 Comments

 • fje1980 15 March 2016 at 19:02

  Och meid ik lees net over je borstverhaal, Allah jeshafiek! Wat zul je ongerust zijn geweest, inshaa Allah is de operatie goed verlopen en heb je weinig pijn en last. Heel veel sterkte en nogmaals Allah jeshafiek!

  Reply
  • Sarahmari.com 15 March 2016 at 22:43

   Amien. Ongerust ben ik nog steeds en zal ik wellicht blijven. Of dit nu goed of slechtaardig is, kans borstkanker later verhoogd sowieso met elk soort tumor dat je hebt jammer genoeg. Maar hamdoelilah, klagen gaat niet helpen. Blijven vooruit kijken en vertrouwen!

   Reply
 • fje1980 15 March 2016 at 19:03

  Ik heb me ook net geabonneerd op je kanaal!

  Reply
  • Sarahmari.com 15 March 2016 at 22:44

   Oooh leuk!

   Reply
 • Mariska 15 March 2016 at 19:32

  Vind deze palettes echt super fijn!

  Reply
  • Sarahmari.com 15 March 2016 at 22:44

   Ben er superblij mee!

   Reply

Zeg het eens met woorden!