Action Makeup Box Review

Action Makeup Box v2.0| Review

Waar is de tijd dat de beste makeup ook altijd de duurste was? Zo had je enkele spelers op de markt die zich aan de duurdere kant bevonden en een paar kleinere spelers die supergoedkoop waren, maar extreem slecht gepigmenteerd. De laatste jaren is er echter wel een evolutie te bemerken, want zo is ook action’s makeup erop vooruit gegaan.

Toen ik me maar weer eens in de action bevond (zoals je wel in mijn shoplog kon lezen), besloot ik een makeup box uit te proberen. Er bestaan twee soorten; één met warmere kleuren en één met koelere kleuren. Er bestonden trouwens voorheen al makeup boxen, maar deze vond ik niet meer in ons filiaal. Aangezien ik niet snel grenzen durf verleggen, nam ik maar weer eens de ‘warmere’ variant mee.

action shoplog-5

Inhoud

De box bevatte:

 • twee rijen oogschaduw
 • twee blushes (1 ervan kan als bronzer worden gebruikt)
 • één mascara
 • twee oogpotloden
 • plat kwastje

action shoplog-6

Er zit dus heel wat minder in dan de vorige versie van de box, maar als de pigmentatie/kwaliteit beter is, dan maakt dat niet uit!

Review/Swatches

De oogschaduw vond ik het spannends om te swatchen. De kleuren zien er zo mooi uit en kon echt niet wachten deze aan te raken en omver te vallen van verbazing (oh, yes I did.)

De kleuren zijn insanely gepigmenteerd, vooral de gouden, paarse en blauwe kleur. De matte kleuren vallen net ietsje minder op. De oogschaduws zijn ook vrij brokkelig, maar ook weer romig tegelijk. Dit zorgt er voor dat je het wel mooi kan aanbrengen op je ogen, maar dat er wel heel wat fall out zou zijn.

 

Action oogschaduw

De oogpotloden zijn erg romig en gepigmenteerd. Of ze lang in de waterlijn blijven zitten heb ik niet getest, maar als ze daar blijven zitten gedurende lange tijd zou dat een win zijn!

swatch-2ng actin-3

De Mascara heeft een standaardborsteltje en ruikt erg naar “oude mascara” zelf heb ik deze niet geprobeerd, omdat ik vrij gevoelige ogen heb als het op mascara neerkomt. Mijn schoonzus gaat hem testen en dan vraag ik haar wel hoe deze haar beviel!

ng actin-4

De blushes zijn erg patchy-vlekkerig en geven niet meteen erg veel kleur af. Na lang wrijven en opwarmen van het product, kreeg ik een deftige kleur af die overigens brokkelig was en niet zo gepigmenteerd als ik hoopte. Dit kan ideaal zijn voor de startende makeuplover, maar zelf vond ik het wat jammer.

ng actin-2swatch-3

Het kwastje is natuurlijk waardeloos, erg stug en niet prettig in omgang.

Eindoordeel

Zelf vind ik de box het waard omwille van zijn oogschaduw en de oogpotloden. Het is jammer van de bronzer en blush (dat die niet erg gepigmenteerd zijn), maar al bij al valt het goed mee voor de prijs. De box kostte me maar liefst €3,99, voor die prijs heb je alles wat je hartje je begeert alles wat je zou nodig kunnen hebben als startende persoon!

Ken je iemand die net begint met makeup of die startende is, dit is het ideale cadeau voor die persoon! Zeg dat ik het heb gezegd!

Hebben jullie deze al eens uitgeprobeerd? En wat vonden jullie ervan?

Check ook eens mijn instagram en facebook en youtube.

Dikke kus

Asalamoe’aleikoem

2 Comments

 • DinjaDONUT 29 June 2016 at 13:04

  Had niet verwacht dat de oogschaduw zo goed gepigmenteerd was! Voor dat geld is het zeker een mooie box, maar ik houd het liever bij de Sleek oogschaduw palettes 😉

  Reply
  • Sarahmari.com 29 June 2016 at 13:18

   Het is echt supergoed vond ik. Onverwachts, want toen ik hem kocht dat ik letterlijk, pff wordt weer niks. En dan bam! Sleek is echt een drooooom om mee te werken eh! 🙂

   Reply

Leave a Comment