Action haul/shoplog!

Helabaaaaa! Hoe gaat het met iedereen?

Wanneer ik eventjes niets te doen heb, spreek ik meestal met mijn buurmeisje of met Julie af om te chillen.Woensdag was ze jammer genoeg een beetje ziek, dus besloot ik maar naar de Action te gaan. Ik had sowieso een paar dingetjes nodig voor de bloggers swap die eraan zal komen, dus waarom ook niet.

De foto’s staan in een slideshow hieronder, dat zou het wat makkelijker moeten maken de foto’s te bekijken en Β de prijzen staan er meteen ook bij. ik zal nu even schrijven over wat ik nu eigenlijk allemaal kocht.

– Foto’s zijn genomen met mijn gsm dus sorry voor de slechte kwaliteit! –

Als eerste had ik een klein lijstje opgemaakt, van wat ik zeker en vast moest hebben. Dus met mijn lijstje in de hand trok ik door de straten van het actionland, oke ik zal stoppen met overdrijven.

De geschenkverpakkingetjes, linten en luchtkussen eveloppes,zijn bedoeld voor het verpakken en het mooi maken van ………. die ik als Swap persoon heb. (hihi love you too) deze waren zeker niet duur, dus tja.

Verder nam ik ook nog een documentatiemap mee, aangezien we binnenkort ons groot project moeten inleveren en om het toch nog wat proper te displayen, nam ik er eentje mee.

Adam (mijn broertje) moet tegen het einde van het schooljaar een kunstwerkje maken van pareltjes, dus kocht ik ook strijkparels voor die baby (heb er geen foto van genomen).

Dan de makeup. Op zoek naar de typische kwastjes van Action, werd ik teleurgesteld. Ze hebben heel het assortiment uitgedund en aangevuld met stomme dingetjes, deze hadden ze dus niet meer. Ook hadden ze ook die mooie ovalen tafelspiegeltjes niet meer, wat echt rot is! Anywho , ik heb twee pakjes vloeibare lipstick mee, drie nagellakjes van China Glaze, wattenschijfjes en dan ineens viel mijn oog op de badspons op steel.

Mijn schuurtrekding was net dood (zie foto) en had dringend iets nodig om mijn gewone badspons te vervangen, nogal onhandig voor de rug als je het mij vraagt. Dan zag ik dit en hupla mandje in!

This slideshow requires JavaScript.

Ik zal zeker nog reviews schrijven over de lipsticks en de nagellakjes, de rest spreekt een beetje voor zich. Β Dit is de eerste shoplog die ik online plaats, dus zal nog wat moeten tweaken in mijn schrijfstijl!

Gaan jullie ook veel naar de Action? En wat raden jullie me aan?

Byeeeee

asalamoe aleikoem

 

6 Comments

 • My Little Happiness 17 May 2015 at 11:52

  Oee die lipgloss ziet er wel mooi uit! Ben heel benieuwd naar je review hiervan. Normaal ga ik wel vaak naar Action maar de laatste tijd even niet. Misschien meer uit bescherming πŸ˜‰

  Reply
  • Sarahmari.com 17 May 2015 at 12:49

   Zou mezelf ook eens in een dwangbuis moeten plaatsen, het is tΓ© tempting wanneer je er met de bus voorbij komt eventjes binnen te springen en weer heel weinig geld neer te leggen πŸ™‚ xx

   Reply
 • Laura - Dagelijkse hap 17 May 2015 at 12:16

  Je hebt veel gekocht! Het fijne van de Action is, hoewel je super veel koopt je toch niet veel geld kwijt bent xD

  Reply
  • Sarahmari.com 17 May 2015 at 12:51

   Klopt! Was in totaal 12.09 euro kwijt waarvan 5 euro gespendeerd werd aan de strijkpareltjes en de map voor mijn broertjes, Lang leve Action!

   Reply
 • Sanne 24 May 2015 at 19:24

  wat een leuke shoplog. Meestal gebruik ik ook een lijstje om daar te winkelen. Ik ga voor twee dingen en kom buiten met 6 dingen. Herkenbaar? Oh die nagellak is mooi.Ben benieuwd naar je review over de nagellak. Veel beterschap aan je buurmeisje.

  Reply
  • Sarahmari.com 24 May 2015 at 21:52

   Ja inderdaad! Ik probeer zo snel mogelijk weer artikelen online te plaatsen! Ben weer eventjes druk in de weer met deadlines, taken en examens πŸ™‚ foto’s ervan zijn gemaakt, nu nog het artikeltje zelf πŸ™‚ xxx

   Thanks πŸ™‚

   Reply

Leave a Comment