20x Guilty pleasure films!

De bekendste manier om te ontspannen is ongetwijfeld onderuit zakken in je zetel of bed en gewoon eens een uurtje, zoniet 5 uur aan een stuk naar een scherm staren. Bestond daar maar een naam voor, zou zo handig zijn! Vandaag vertel ik jullie welke films ik over and over again bekijk (oh en niet zomaar  films, nee GUILTY pleasure films!)

Voor zij die niet weten wat een guilty pleasure over het algemeen is, het is iets wat je eigenlijk niet leuk zou mogen vinden en er dus eigenlijk niet van zou genieten, maar het toch doet en deze film dan niet

In mijn geval dus films die je nooit zou vernoemen in het bijzijn van een hele groep mensen, maar stiekem meer dan een keer per maand bekijkt.

#1: Clueless

Ik ben echt, no kidding, zwaar fan van deze film. Waarom? Het isch#2: Mean Girls,

Komaan, geef toe, dit is nu toch echt een film waar iedereen stiekem van geniet ?

Het is een typische girlsnightmovie die over een verwarde tiener gaat.  Wt er in het verhaal gebeurd? Zoek de film op, koop hem, huur het, en ik verplicht jou deze te bekijken!

 #2: Easy A

Emma stone speelt hierin als Olive die in het begin een normaal meisje met een wat wilde en vrijpostige beste vriendin. Wanneer ze niet wil gaan overnachten bij haar, door haar vreemde ouders, liegt ze en vertelt ze een leugen die haar hele laatste schooljaar in het middelbaar helemaal op z’n kop zet en ze wordt gezien als iemand die ze in geen geval is.

Kijken die handel!

 #3: She’s all that

Weer een film over een plain boring nerdy meisje waarvan het leven op z’n kop gezet wordt wanneer een jongen haar uitvraagt, hetzij niet perse met de beste bedoelingen. Zaken lopen anders dan voorzien en al snel is het one big hot mess .

Kijken kijken kijken kijken

 #4: A walk to remember

Haal die zakdoeken maar al boven, want huilen bij deze film is een garantie. Waarom dan? Tijd om het zelf uit te zoeken!

 #5: Pitch Perfect (1)

Deze film is echt een guilty pleasure. Ik vond deze film zo geweldig in 2012, omdat het afstuderen erg dichtbij kwam en ik erg veel uitkeek naar de hogeschool (bummer). Deze film is na drie jaar al veel te vaak bekeken geweest en nog steeds heb ik momenten waarop ik denk: gotta see this.

 #6:The Breakfast Club

Deze film uit de jaren tachtig geregisseerd door de enige echte John Hughes (ook gekend van Sixteen Candles), is echt een pareltje. Deze film is gewoon tha bomb dot com. 

 #7: Pretty Woman

No words needed.

 

 #8: Never been kissed

Drew Barrymore, no words needed. However, deze film is het echt waard!

 #10: Fifty first dates

Again, Drew barrymore en de geweldige tegenspeler Adam Sandler die samen in deze even geweldige film spelen. Een meisje met geheugenverlies, een man met gevoelens en een koppel met een geweldig verhaal.

 #11: The best of me

prachtige en geweldige weenfilm!

 #12: Love actually

Cheesiness in overvloed.

 #13: Music and lyrics

Once again, Drew Barrymore is de reden waarom deze film een geweldige film is!

 #14: Valentine’s day

Too much cuteness, can’t handle it anymore.

 

 #15: Bridesmaids

Geef toe, hoe grappig is deze film wel niet?

 #16: My best friends wedding

Dit is een al wat oudere film, maar ook hier ben ik een sucker voor. Alles waar Julia in meespeelt en over romantiek gaat en dan ook nog eens van een serieuze tijd geleden is, besteedt ik maar al te graag mijn tijd aan.

 #17: Blended

Deze film bestaat nog niet zo heel lang, maar deze film is zo grappig dat één keer zeker en vast niet volstaat bij deze film. Én de hoofdrolspelers zijn mijn favorietjes Drew en Adam!

 #18: Sixteen candles

Wegdromen, dat is alles wat ik hierover kan zeggen. Plus, een nog kazigere film zal er toch niet bestaan hoor!

 

#19: Legally Blonde

No comment. Like go watch it already!

#20: Wild Child

Een stout Amerikaans meisje dat zichzelf weer vindt wanneer ze naar een kostschool in Engeland moet. Such a cutie.

 

Zoals je wel kan zien ben ik een sucker voor cheesy movies. Zeker ‘s avonds wanneer het veel te druk geweest is en ik gewoon mijn hoofd leeg wil maken.

Laat me zeker weten welke films jullie allemaal kijken en leuk vinden en wat jullie graag nog meer willen lezen! I’m back on track!

Volg me op instagram en like de facebookpagina! Love you guys en tot snel!

 

Dikke kus
asalamoe’aleikoem

No Comments

Zeg het eens met woorden!

%d bloggers like this: