15 vragen die niemand zou stellen | TAG

Van straatborden tot irritaties. Hier is dé vragenlijst met vragen die niemand niet stelt.

1. Slaap je met de deuren van je kledingkast open of dicht?

Open! Wel, ik heb niet echt een kledingkast, eerder een ikeakast met vakken waarin ik de typische dozen heb zitten en daar zitten mijn kleren opgevouwen in. Dus open/dicht, is vrij vanzelfsprekend in dit geval!

2. Neem je mini-flesjes shampoo enzo mee uit hotels?

Als het gratis is, moet je ervan profiteren. Mensen die hier nee tegen zeggen begrijp ik niet én dan als je dan toch je shampoo/conditioner bent vergeten meenemen, heb je ze achter de hand!

3. Heb je ooit een straatnaam bord gepikt?

Ieder bord dat ik tegenkom! Wel nee, wat doe je nu met zo’n bord? Tenzij het een cool “SLOW CHILDEREN AT PLAY” bord is. Dat is cool.

4. Gebruik je to-do lijstjes?

ALTIJD. To-do lijstjes helpen mijn hoofd op te ruimen en met een klare blik te bekijken wat er allemaal te doen valt. Ook al schrijf ik alles in drie verschillende agenda’s (macbook, fysieke persoonlijke agenda en fysieke schoolagenda) Nog maak ik lijstjes aan. Lijstjes all the way. Lijstjes love. Lijstjes. En als je dan een item kan schrappen, heeeeeerlijk!

5. Heb je sproeten?

Nein, ik wil ze ook niet hebben om eerlijk te zijn. Erg veel mensen staan ermee, bij mij zou het gewoon niet proper lijken.

6. Heb je ooit in de bosjes geplast?

Vroeger als kind was ik vaak te lui om alle trappen naar ons appartement op te lopen 0m te plassen, dus deed ik het maar in de bosjes. Sinds een jaar of tien doe ik dit echter niet meer!

7. Hoe groot is je bed?

Een standaard éénpersoonsbed. Yes.

8. Ben je lui?

Afhankelijk van dag tot dag en situatie die zich voordoet. Met momenten kan ik té lui zijn op te ruimen, maar op andere momenten enorm gemotiveerd zijn dit te doen. Meestal ben ik actief en energiek, dus niet zo erg lui.

9. Is er iets waar je je nu aan irriteert?

Vooral aan de luidruchtige mensen in de refter (ja ik zit op school en hier zitten nauwelijks meisjes en de jongens zijn nu té hard aan het praten)

10. Kauw je op pennen en potloden?

Nee. Ik steek ze soms wel in mijn mond, maar kauw er nooit aan! Het komt wel vaak voor dat ik de haakjes aan een pen ombuig en probeer te breken, maar toch weer niet helemaal.

11. Heb je bij de padvinders gezeten toen je klein was?

Soort scouts/chiro? Nee dit is nooit iets voor mij geweest en zal het nooit zijn!

12. Kijk je nog wel eens naar tekenfilms?

Als mijn broertjes me vragen een film te showen en ik heb de tijd, dan kijk ik vaak wel mee. Het is altijd leuk eventjes weer wat jeugdherinneringen op te nemen!

13. Tel je de treden als je de trap op loopt?

Dit is een onderdeel van mijn OCD. Al sinds dat ik een jong iemand was, begon ik de drang te krijgen alles te tellen. Het is enorm afgenomen gelukkig, maar de drang alles te weten/tellen/onder controle te hebben is bijna niet meer zo prominent!

14. Dans je wel eens als er geen muziek te horen is?

Ja.

15. Weet je hoe je het oliepeil van je auto moet checken? 

Dankzij mijn papa en mama die dit vaak doen vooraleer we vertrekken met de auto, kan ik dat gelukkig al wel!

 

Dit waren ze dan. De vragen die niemand stelt. Ik tag Alexandra (als ze binnenkort haar blog weer oppikt), Stefania en Romina!

Check ook eens mijn instagram en facebook en youtube.

Dikke kus

Asalamoe’aleikoem

 

No Comments

Leave a Comment