10 dingen die me gelukkig maken!

Iedereen kent dit ongetwijfeld wel. Het kleine geluk dat om de hoek loert, maar dat we niet altijd even hard appreciëren. Vandaag breng ik aan de tien kleine zaken die me super gelukkig kunnen maken!

 1. Wandelend fotograferen
  Het komt erg vaak voor dat ik nood heb aan een wandelingetje. Daar trommel ik meestal mijn beste vriendin voor op of mijn lief buurmeisje. Mijn camera gaat bijna altijd mee naar het meertje of de haven en ik sla altijd meteen aan het fotograferen. Love it!

  This slideshow requires JavaScript.

 2. Schoonheid
  Hier bedoel ik niet enkel fysieke schoonheid mee, maar ook innerlijke schoonheid. Wanneer ik een persoon op de bus zie zitten die een mooie daad verrichtte op de bus of iemand zie die het opneemt voor iemand anders word ik enorm gelukkig. Het feit dat er nog menselijkheid en samenhorigheid is op deze wereld in deze tijden doet me enorm veel plezier.
 3. Glimlach
  Samenhangend met puntje twee, staat er op puntje drie een glimlach. Wie ik ook tegen kom en hoe deze persoon/personen er ook uitzien, altijd kunnen zij van mij een lach verwachten. Die wordt niet altijd even vriendelijk beantwoord of onthaald, maar telkens er iemand wél de moeite doet om de hoeken van hun lippen omhoog te halen en de spiertjes daar wat te laten werken, ben ik de stomme niet lachers al meteen vergeten.
 4. Instagram beelden
  Sommige foto’s op instagram zijn nu eenmaal zo satisfying en de voldoening die ik uit heel wat afbeeldingen krijg is niet te beschrijven. Zo ben ik onlangs op een profiel terechtgekomen met de mooiste foto’s van de Sahara in Marokko die ik tot nog toe tegen kwam. PRACHTIG!

 5. Plannen
  Weten wat je wilt doen en gaat doen en kunt doen, brengt altijd orde met zich mee. Orde betekent in mijn wereld geluk. Eens ik geen orde heb, voel ik me enorm slecht en nors en ga ik me zo ook gedragen. Sinds een jaar en een paar maanden probeer ik mijn dagen zoveel mogelijk realistisch in te plannen en keuzes te maken. Ook ben ik zonet weer gestart met het gebruiken van een grote map waarin ik mijn cursussen en samenvattingen en powerpoint bewaar. Voorheen studeerde ik van het scherm, nu zal het weer richting traditionele middelen keren!

 6. Afwerken van taken
  Deze is vrij duidelijk neem ik aan. Er is niets beters dan op tijd je taken af te werken en rustig door het leven te kunnen gaan nadien!
 7. Openen van nieuwe verpakkingen
  Zooooooo zalig! Zelfs wanneer een pakje niet van mij is of een vriendin iets niews heeft gekocht, moet en zal ik de verpakkingen openen. Het geeft mij een soort gevoel van een nieuw begin. Hoe stom het wel niet is; mij maakt het wel gelukkig!
 8. Thee drinken
  Self explanatory.
 9. Bloemen
  De leuke kleurtjes, de zalige geurtjes en alles er omheen, zalig gewoon!
  12873424_1543268395973520_868667109_okopie
 10. Reacties op social media
  Ja, ja. Tegenwoordig wilt iedereen alleen maar likes en reacties en bereik. Maar geef eens toe; als een bepaalde post/foto veel wordt geliked en erg veel reacties krijgt, betekent het toch dat je goed bezig bent? Persoonlijk denk ik niet af te hangen van de likes en reacties en shares, maar af en toe ben ik wel dolgelukkig als ik zie dat een instagramfoto meer dan 30 likes behaald ( voor veel mensen lijkt dit weinig, maar voor mij is dit echt heel wat!)

Wat maakt jou gelukkig?

Check ook eens mijn instagram en facebook en youtube. Deel en oh ja, heb een winactie lopen. Kijk daar ook eens eventjes naar! Wie weet win je wel iets!

Dikke kus

Asalamoe’aleikoem

6 Comments

 • Elaintje 1 May 2016 at 08:39

  Fijne lijst! Grappig dat je zo blij wordt van verpakkingen openen.

  Reply
 • Ina 1 May 2016 at 10:49

  Wat een positief lijstje op deze zonnige zondag ochtend 🙂 Ik word altijd heel gelukkig van pakketjes die eindelijk binnen zijn 🙂

  Reply
 • hanneverleysen 1 May 2016 at 20:04

  Van een heerlijk kopje thee knap ik ook altijd op. Mensen die naar je terug glimlachen zijn echt geweldig he! Vooral bij oude mensen krijg ik daar een heel fijn gevoel van. Zo kwam ik laatst een oude man tegen op de trein ‘s morgens en die was zooo vriendelijk! Perfect begin van de dag 🙂 x

  Reply
  • Sarahmari.com 3 May 2016 at 10:48

   Ooh klopt inderdaad helemaal! Doet me altijd wat geloven in het goede van deze wereld en hopen op een periode zonder kwaad! <3

   Reply
 • Astrid (Timeless Elegance) 1 June 2016 at 20:40

  Heel leuk artikel!! 😀

  Liefs Astrid (Timeless Elegance)

  Reply
 • lucy ann 14 July 2017 at 06:33

  rr3zWF This unique blog is no doubt educating as well as diverting. I have chosen a lot of helpful stuff out of this blog. I ad love to visit it again soon. Thanks a bunch!

  Reply

Zeg het eens met woorden!

%d bloggers like this: